Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op
workboost

Applicatie voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Klant WorkBoost
Datum december 2021
Product App

Boost ontwikkeling met Workboost

Workboost is een activerende applicatie dat met gedragswetenschap en gamification werknemers stimuleert om te ontwikkelen. Het ontwikkelproces dat professionals, zoals leraren, (loopbaan)coaches en consultants, met hun klanten doorlopen wordt door Workboost leuker, sneller en effectiever.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De methode van Workboost is volledig gericht om leren zo gemakkelijk, stimulerend en leuk mogelijk te maken. Het was dus belangrijk om een werkbare vorm te vinden die de logica van de methode van WorkBoost ondersteunt en optimale  gebruiksvriendelijkheid biedt. Dit begint bij het design. Om te zorgen dat de leerstof optimaal kan worden opgenomen is er gezorgd voor een zo laag mogelijke cognitive load. Het resultaat is een minimalistisch, persoonlijk en intuïtief ontwerp, dat de gebruiker positieve feedback geeft. De focus van het design ligt vooral de vriendelijke en leerzame omgeving die Positive Reinforcement Techniek ondersteunt om de ervaring van een beloning te versterken.

 

workboost

Schaalbaar ingericht

In twee sprints van twee weken heeft ons development team het ontwerp omgezet naar een werkende applicatie. De frameworks die hierbij zijn gebruikt zijn Laravel en VueJS. Daarnaast is Ionic gebruikt om de applicatie beschikbaar te maken op meerdere platforms. Bij het gehele ontwikkeltraject stond schaalbaarheid en veiligheid van de gebruiker centraal. Dit maakte het mogelijk dat WorkBoost in korte tijd een flinke groei heeft kunnen doormaken en het gebruik is verveelvuldigd.  Na groot succes van de eerste versie hebben we met dezelfde werkwijze het platform verrijkt met een dashboard. Deze tweede versie stelt coaches instaat om nog betere leermodules aan te maken en inzicht te krijgen van de teamresultaten.

 

Resultaat

Lessen gevolgd 4700+
Boostcoins verdiend 41700+

Waarom werken met SevenLab?

Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

Meer lezen

Robuust

Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

Innovatief

We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

Persoonlijk

Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.