Home Over ons Proces Cases Inzichten Vacatures Contact EN
Vraag een offerte aan
hhnk

Communicatie en relatiebeheer in één platform

Klant Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
Datum mei 2021
Product CRM App

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Platform om interne en externe communicatie van HHNK te organiseren en structureren

Discover

Om het relatiebeheer te optimaliseren zijn we gestart met het uitvergroten van elke interactie om de specifieke uitdagingen en kansen te bepalen. Dit resulteerde in een extensief overzicht van het relatiebeheer en mogelijke digitale oplossingen. Om dit samen te brengen tot een allesomvattend platform hebben we besloten een UX onderzoek te starten.

Meer over deze fase

Design

Ondanks dat het aantal gebruikers zich beperkte tot de medewerkers die veel met externe partijen overleggen, was het een uitdaging om een design te maken dat aan alle uiteenlopende gebruikersbehoeftes voldoet. Onze UX Designer heeft een uitgebreid en persoonlijk onderzoek gedaan om alle verschillende werkwijzen van de betrokken medewerkers in het ontwerp te verwerken. Met de inzichten uit meerdere interviews, werkbezoeken en tests is er een ontwerp gerealiseerd dat aansluit bij elke gebruiker.

Meer over deze fase

HHNK

 

Build

Het platform is uitgewerkt tot een Progressive Web App met het Laravel en VueJS Framework. Om het platform op meerdere platformen beschikbaar te maken hebben we Ionic toegepast. De grootste uitdaging in dit project was de beveiliging. Omdat er sprake is van persoonlijke en gevoelige data en informatie hebben we er voor gezorgd dat de digitale omgeving zeer goed beveiligd is.

Meer over deze fase

hhnk

 

Grow

De gebruikers zijn erg tevreden met het eindresultaat. Na oplevering was de grootste uitdaging dat de gebruikers de app integreren in hun werkzaamheden. Hiervoor bieden wij begeleiding en trainingen. Er zijn gesprekken over mogelijke uitbreiding van de functionaliteiten en doorontwikkeling.

Meer over deze fase

 

Resultaat

Conversaties 100+