Helemaal @#$%^! van Excel? Ontwikkel software op maat!

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Veel startende bedrijven beginnen veel processen in bekende software als Excel of Google Spreadsheets, maar komen hiermee in de problemen als ze beginnen te groeien. Doordat er steeds meer processen en systemen bijkomen wordt de dataverwerking arbeidsintensief en omslachtig. Toch houden veel bedrijven zich vast aan een oude werkwijze, omdat er geen alternatief beschikbaar is die naadloos aansluit bij een vaak complexe bedrijfsstructuur. De oplossing voor alle Excel frustraties is echter heel eenvoudig te realiseren door software op maat te laten ontwikkelen.

  Weg met papier en .xls-files

  Laten we eerlijk zijn. Een bestandsmap vol .xls-files is het moderne equivalent van een kast vol multomappen; onoverzichtelijk en arbeidsintensief. Dataverwerking kan vele malen efficiënter met op maat gemaakte software die alle informatie, processen en systemen samenbrengt. Hier een aantal voorbeelden:

  • CRM – SOFTWARE
   Gelukkig zijn we al een tijd van de adressenindex af. Die onhandige carroussel op je bureau heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een excel-bestand op je computer of in de cloud van Google of Apple. Maar wat nou als je deze gegevens wilt linken met je bestellingen of facturen. Bij elkaar opgeteld kost dat soms uren knippen en plakken. Door een simpel software programma te laten bouwen, kunnen al deze gegevens automatisch worden verwerkt in alle benodigde systemen.
  • PLANNING SOFTWARE
   Wie met personeel te maken heeft, weet dat de planning een uitdagende taak kan zijn. Vaak vindt de gehele planning plaats in één masterfile op een gedeelde schijf die iedereen kan inzien en bewerken. Het registreren van gewerkte uren, opgeven van de beschikbaarheid en het rooster inplannen; alles gebeurt in hetzelfde bestand.
   Deze manier van werken is erg arbeidsintensief en foutgevoelig. Er gaat vaak wat mis met het vele knip en plak werk en personeel is niet altijd in het bezit van de meest recente versie van het rooster. Op maat gemaakte software biedt een platform waar iedereen op een gemakkelijke manier beschikbaarheid en uren door kan voeren. De informatie is altijd up-to-date en inzichtelijk en kan automatisch verwerkt worden tot roosters, offertes en facturen.
  • INSPECTIE SOFTWARE
   Gaat uw medewerker het veld in om inspecties te doen? Dan komt daar vast veel dataverwerking bij kijken; van papier naar Excel en vanuit excel naar de klant en alles met de hand. Dit hoeft niet langer meer met de juiste software die direct alle informatie op slaat in een centrale database. Deze software kan volledig op maat worden gemaakt voor elke branche en kan door de slimme integratie met mobiele apparaten overal gebruikt worden en direct met foto’s worden aangevuld. Nooit meer handgeschreven bevindingen uit een inspectie overtypen of formulieren en foto’s achteraf uploaden. Gooi die formulieren maar bij het oud papier!

  Maak het makkelijk

  Het doel van SevenLab is om het leven makkelijker te maken met slimme software, zoals deze voorbeelden goed weergeven. Op maat gemaakte software kan veel dataverwerking in Excel automatiseren en de juiste informatie koppelen aan alle relevante systemen. Dus word je ook helemaal !@#$%&* van Excel? Maak het makkelijk! Neem vrijblijvend contact op met Koen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bellen kan uiteraard ook naar (020) 705 10 10.

  Meer voorbeelden van maatwerk software? Bekijk onze cases!