De voordelen van app maatwerk

Er zijn vele manieren om klanten aan je te binden, maar wellicht de belangrijkste manier is het onderscheidend vermogen van je bedrijf. Welke unieke features maken jouw bedrijf anders dan de concurrent? Een maatwerk app is de ideale tool om je als bedrijf zichtbaar te maken en waarde toe te voegen voor jouw klant.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

   

  Unieke functionaliteiten

  Een maatwerk app is de uitgelezen manier om al je ideeën te combineren en te verwezenlijken. Stel je zoekt een manier om het delen van kennis tussen docenten in het voortgezet onderwijs zo makkelijk mogelijk te maken. Op dit moment zijn daar wel community apps voor beschikbaar zoals Facebook groepen en LinkedIn groepen, maar deze stellen het belang van de gebruiker niet centraal. Voor Edualdo ontwikkelden we daarom een maatwerk software applicatie die de gebruiker centraal stelt en waarbij kennis gemakkelijk gedeeld kan worden. De app is alleen te gebruiken wanneer de gebruiker zich registreert, waarmee waardevolle informatie wordt vergaard over docenten in Nederland. In deze en deze video kun je ons interview bekijken met Menno, Product Owner bij Edualdo.

  Edualdo dashboard
  De applicatie van Edualdo

  Een ander voorbeeld van een maatwerk app die we ontwikkelden is die voor Nippon Express. Het Japanse bedrijf is een van de vijf belangrijkste logistiek service verleners in de wereld. Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het traceren van hun lading bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

  Nippon Express app
  Dashboard van de software applicatie die we voor Nippon Express ontwikkelden

  CRM apps & tools

  Er is een grote hoeveelheid aan apps en software beschikbaar waarmee bedrijven klantrelaties kunnen onderhouden. Waardevolle informatie over de klant wordt opgeslagen, waardoor de klant beter kan worden bedient in de toekomst. Hubspot is een voorbeeld van zulke software. Met Hubspot kun je bijvoorbeeld een chatbox functie toevoegen aan je website, of emails opmaken en versturen naar je klantenbestand. Het is dus een tool die je helpt om je klanten te bereiken. Wil je een maatwerk app, met specifieke functionaliteiten voor jouw bedrijf, dan zul je die custom moeten laten ontwikkelen.

  Maatwerk voor jouw app

  Wil je een app laten ontwikkelen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op! We helpen je graag verder in het uitdenken van je ideeën. In onze Discovery Workshop gaan we opzoek naar de behoeftes van de gebruiker. We ondersteunen je bij het kiezen van functionaliteit, volledig afgestemd op jouw budget. Zo leveren we binnen no-time een maatwerk app bij je af.