Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Augmented Reality Oplossingen van SevenLab

Ontdek de kracht van augmented reality (AR) met SevenLab. Wij ontwikkelen op maat gemaakte AR-software die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

digital acceleration
Meer weten?

Ga het gesprek aan met Laurent!

  Wat is Augmented Reality?

  Augmented reality is een technologie die digitale informatie in de echte wereld projecteert. Het kan worden gebruikt om interactieve en meeslepende ervaringen te creëren, van het visualiseren van 3D-modellen in de ruimte tot het verbeteren van de klantenservice.

  Waarom SevenLab voor AR?

  Bij SevenLab combineren we onze technische expertise met een diep begrip van uw bedrijfsbehoeften om AR-oplossingen te creëren die echt waarde toevoegen. Onze unieke mid-code ontwikkelingsbenadering stelt ons in staat om snel en efficiënt te werken, terwijl we nauw samenwerken met onze klanten om ervoor te zorgen dat het eindproduct precies aan hun eisen voldoet.

  Onze AR-producten

  Ons portfolio omvat een breed scala aan AR-producten, waaronder klantportalen, apps en API’s. Of u nu een AR-app nodig heeft om uw producten te demonstreren of een interactief klantportaal om uw service te verbeteren, wij hebben de oplossing voor u.

  Neem contact op met SevenLab

  Bent u klaar om de kracht van augmented reality te ontdekken? Neem vandaag nog contact op met SevenLab. Ons team van AR-experts staat klaar om u te helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

  "Developers denken mee vanuit (eind)klantbelang en maken daarmee een product dat nog mooier,beter en efficiënter is dan ik als klant voor ogen had."

  Helga Boessenkool

  Quality Consultant Eurocross Assistance

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.