Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Ontdek Mid-code Over ons Cases Blog EN
Neem contact op

Een audit voor vrijblijvend IT advies

Met een audit heb je snel helder waar de kansen liggen voor IT. Samen met onze IT Consultant evalueer je je huidige software en bekijk je nieuwe mogelijkheden voor innovatie. Met als resultaat een compleet stappenplan voor een toekomstbestendige digitale klantervaring . Geheel vrijblijvend!

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Verander ambitie in strategie

  Jouw ambities zijn duidelijk, maar hoe vertaal je dit naar effectieve software? Om dat te weten te komen is het fijn om te sparren met een IT expert. Deze denkt op strategisch en technisch vlak mee voor de best mogelijke oplossing.

  Geheel vrijblijvend

  Het is onze missie om organisaties te begeleiden naar een toekomstbestendig digitaal ecosysteem. Zonder missie-kritisch plan, heeft het geen zin om te beginnen met ontwikkelen. Daarom bieden de audit gratis aan. Zo zet je de eerste stap geheel vrijblijvend.

  Wat doen we in een Audit?

  • Proces en Stakeholders

   Om tot de beste inzet van software te komen, maken we een uitgebreide deep dive in de betrokken processen en stakeholders. Zo ontstaat een overzicht van alle taken, doelen en belangen waar het eindproduct aan moet voldoen.

  • Bestaande en externe software

   Er is vaak sprake van al bestaande software en externe systemen. Wij brengen alles in kaart om jouw uitdaging in de juiste context te plaatsen. Zo zie je snel hoe de datastroom kan worden ingericht en welke koppelingen mogelijk zijn.

  • Functionaliteiten en scope

   Uiteindelijk hebben we jouw doelstelling uitgewerkt in functionaliteiten. Onze developers hebben expertise en ervaring om de functionaliteiten te schalen op basis van complexiteit. We werken dit uit in inschatting van verwachte tijd en kosten. Zo weet je wat kunt verwachten als je van start gaat.

  • IT trends

   Toekomst

   Tijdens de Audit kijken we ook naar de toekomst. Welke ambities, plannen en doelstellingen liggen er op de plank? Hoe kunnen we de software nu al op voorbereiden? Door dit mee te nemen in het functioneel ontwerp, maken we duurzame software en zorgen we dat je later efficiënt kunt doorontwikkelen of uitbreiden .

  • IT trends

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bhawanidin - Projectleider VO-raad