Lees onze nieuwe whitepaper over AI taalmodellen →

Expertise Werkwijze Over ons Blogs Cases EN
Neem contact op

Verander jouw visie
naar tastbare IT

SevenLab vertaalt jouw visie in een functionele app. Ons team van ervaren software developers bouwt in korte tijd de applicatie die jij voor ogen hebt.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

  Klaar voor de toekomst

  SevenLab is gespecialiseerd in het ontwikkelen van schaalbare en gebruiksvriendelijke digitale platformen en apps. We zijn een professionele partner voor het ontwerpen en uitwerken van alle soorten applicaties.

  Onze IT Accelerators helpen om van je app idee een functioneel ontwerp te maken. Op basis van je wensen, budget en business case bepalen we de juiste scope. Zo werken we samen naar het gewenste eindresultaat.

  Slim samenwerken

  Bij SevenLab werken we met SCRUM in korte sprints naar een succesvol eindproduct. Hierbij blijft onze klant de Product Owner. Dit betekent dat je altijd op de hoogte blijft van de voortgang en gedurende het proces altijd kunt bijsturen.

  Zo zorgen we dat jouw visie altijd in het zicht blijft en realiseren we samen slimme software die aansluit bij jouw doelstellingen.

  Zo bouwen we software

  • Discover

   Ontdek waar de digitale mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf in verschillende workshops. In deze workshops leggen we de knelpunten bloot en vormen we samen een digitale oplossing.

   Meer lezen
  • Design

   Ontwerp met 7Lab software die effectief en gebruiksvriendelijk is. Uitgebreid UX research zorgt ervoor dat de software aansluit bij de praktijk.

   Meer lezen
  • Build

   Bouw de software snel en effectief. Elke twee weken levert ons team van ervaren developers werkende onderdelen van je software of app.

   Meer lezen
  • Grow

   Groei verder met slimme software en onze aanvullende IT en Security Diensten. Implementeer software, bewaak de data, maak de IT-infrastructuur schaalbaar en houd je platform veilig.

   Meer lezen

  "SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee, zijn enorm behulpzaam en flexibel."

  Satish Bahwanidin

  Projectleider VO-raad

  Waarom werken met SevenLab?

  Een prettige samenwerking, met robuuste en innovatieve software als resultaat.

  Meer lezen

  Robuust

  Onze 16 jaar ervaring garandeert topbeveiliging in onze portals, apps en procesautomatisering software.

  Innovatief

  We integreren de nieuwste tech zoals AI en taalmodellen, altijd vooroplopend in technologie.

  Persoonlijk

  Ons dynamische team maakt elke samenwerking zowel leuk als productief.