Home Over ons Proces Cases Inzichten Vacatures Contact
Maak een afspraak

Bouw een applicatie
met SevenLab

Maak een afspraak

Het ervaren team van SevenLab vertaalt al je digitale wensen in een functionele app. Onze IT experts vormen de brug tussen jou en de ontwikkelaars en zitten klaar om je te adviseren.

Meer weten?

Ga het gesprek aan met Koen!

Klaar voor de toekomst

SevenLab is gespecialiseerd in het ontwikkelen van schaalbare en gebruiksvriendelijke digitale platformen en apps. We zijn een professionele partner voor het ontwerpen en uitwerken van alle soorten applicaties.

Onze IT Accelerators helpen om van je app idee een functioneel ontwerp te maken. Op basis van je wensen, budget en business case bepalen we de juiste scope. Zo werken we samen naar het gewenste eindresultaat.

Slim samenwerken

Bij SevenLab werken we met SCRUM in korte sprints naar een succesvol eindproduct. Hierbij blijft onze klant de Productowner. Dit betekent dat je altijd op de hoogte blijft van de voortgang en gedurende het proces altijd kunt bijsturen.

Zo realiseren we samen de slimme software die aansluit bij jouw doelstellingen.

Zo bouwen we software

 • Discover

  Ontdek waar de digitale mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf in verschillende workshops. In deze workshops leggen we de knelpunten bloot en vormen we samen een digitale oplossing.

  Meer lezen
 • Design

  Ontwerp met 7Lab software die effectief en gebruiksvriendelijk is. Uitgebreid UX research zorgt ervoor dat de software aansluit bij de praktijk.

  Meer lezen
 • Build

  Bouw de software snel en effectief. Elke twee weken levert ons team van ervaren developers werkende onderdelen van je software of app.

  Meer lezen
 • Grow

  Groei verder met slimme software en onze aanvullende IT en Security Diensten. Implementeer software, bewaak de data, maak de IT-infrastructuur schaalbaar en houd je platform veilig.

  Meer lezen